U Sevilli optimistični da će uskoro dobiti veliko pojačanje u napadu

Batshuayi uskoro na Ramon Sanchez Pizjuanu?

U Sevilli optimistični da će uskoro dobiti veliko pojačanje u napadu

Već neko vrijeme se špekuliše da bi napadač Chelseaja Michy Batshuayi u januaru mogao promijeniti sredinu, te da bi njegova naredna destinacija trebala biti Sevilla.

Čelnici Seville su, navodno, optimistični da će do kraja januara uspjeti angažovati Batshuayija koji bi trebao stići na posudbu.

Ipak, Andalužani će, prema navoidma El Desmarquea morati pričekati da Chelsea pronađe adekvatno pojačanje u napadu prije nego što Batshuayi dobije zeleno svjetlo za odlazak sa Stamford Bridgea.

Batshuayi je došao u Chelsea 2016. godine, ali se nije uspio nametnuti kao standardni prvotimac na Stamford Bridgeu, te je uglavnom imao ulogu zamjene, prvobitno za Diega Costu, a potom i za Alvara Moratu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Belgijski napadač je počeo samo tri utakmice Premier lige za dvije i pol sezone u Chelseaju, ali u Sevilli u njemu vide ogroman potencijal i smatraju da bi se odlično uklopio sa Ben Yedderom i Murielom u vrhu napada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi