Maradonino stanje jako ozbiljno, večeras će biti hitno operisan

Maradonino stanje jako ozbiljno, večeras će biti hitno operisan

Edmir Škorić

Kako javlja argentinski Tyc Sport, zdravstveno stanje Diega Maradone se pogoršalo.

Navodno je došlo do krvarenja u mozgu, zbog čega legendarni bivši argentinski nogometaš mora hitno na operaciju.

Maradona je primljen sinoć u bolnicu u La Plati zbog neutvrđenih zdravstvenih problema, a njegov sin je objasnio o čemu se radi.

"Ne osjeća se najbolje psihički i to ima utjecaj na njegovo fizičko stanje. Nije dobro koliko bih ja htio da bude i koliko znam da može biti. Treba mu pomoć i ovo je vrijeme da mu se pomogne. Diego je osoba koja je ponekad odlično, a ponekad loše. Mogao bi biti 10.000 puta bolje. Dolazak u bolnicu će mu pomoći jer je jako teško biti Maradona", kazao je doktor Luque i otklonio mogućnost zaraze koronavirusom kod Maradone.

U petak je Diego proslavio svoj 60. rođendan, kada je pratio utakmicu svog kluba Gimnasije protiv Patronata. I tada je izgledao slabo, dobio je plakete i tortu, te je napustio stadion.

Top Komentari

forza_juve
Vjerovatno narkic losiju robu uzimao nego inace
3 14
forza_juve
@Zulfikar ****m ti familiju klosaru jedan
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije