Marca objavila da Ceballos ide u Sevillu, a on objavom na Twitteru smirio situaciju

Ponikao u Betisu

Marca objavila da Ceballos ide u Sevillu, a on objavom na Twitteru smirio situaciju

E. Čaušević

Španski fudbaler Dani Ceballos na kraju sezone će se najvjerovatnije vratiti u Real Madrid s posudbe iz Arsenala.

Ceballos je u londonski klub stigao kao veliko pojačanje, ali nije uspio da opravda uloženo povjerenje. Arsenal je već odlučio da neće otkupiti njegov ugovor, te će se Ceballos po isteku posudbe vratiti u Real Madrid.

U kraljevskom klubu baš i ne računaju na njegove usluge i jasno je da će Ceballos na novu posudbu. U posljednje vrijeme povezuje se s nekoliko klubova, a cilj mu je da ostane u Španiji.

Prethodnih dana u španskim medijima se špekuliše da Sevilla želi dovesti Ceballosa, ali od toga očito nema ništa. On je ponikao u dresu ljutog rivala Betisa i nema namjeru da obuče dres Seville.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je sve to na zanimljiv način demantovao na Twitteru i jasno je da kao dijete Betisa ne želi igrati u dresu najvećeg rivala i tako zabiti nož u leđa klubu u kojem je ponikao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi