Marca otkrila detalje tihog rata Ronalda i Ramosa koji traje dvije godine

Novi susret večeras

Marca otkrila detalje tihog rata Ronalda i Ramosa koji traje dvije godine

Admin Čaušević

Prvi put nakon jula 2018. godine Sergio Romas i Cristiano Ronaldo će se naći na istom terenu, bit će to tokom utakmice Španije i Portugala, baš kao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Ramos i Ronaldo su devet godina bili saigrači u Real Madridu, a večeras će se naći na suprotnim stranama, kapiteni svojih reprezentacija i simboli svjetskog fudbala.

Marca je uoči utakmice otkrila detalje tihog rata koji između ove dvojice traje već dvije godine. Iako je ostao poštovan u svlačionici Kraljeva negdje je puklo.

Ramos i društvo su portugalskom asu najviše zamjerili kako se ponašao kada je Zlatna lopta dodijeljena Luki Modriću 2018. godine, ostao je u dobrim odnosima samo sa Marcelom.

Od odlaska iz Reala između Ramosa i Ronalda nije bilo nikakvog kontakta. Vjerovatno će pred utakmicu radi kamera nastojati da pokažu kako je između njih sve u redu, razmijenit će nekoliko riječi i osmijeha.

Ronaldo je bio u Madridu tokom posljednjeg El Clasica, ali mu nije bilo dozvoljeno da siđe u svlačionicu i pozdravi svoje nekadašnje saigrače. Otišao je nekoliko minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

I dok je s vođama svlačionice Reala Ronaldov odnos hladan, to se ne može reći i za prvog čovjeka Kraljevskog kluba Florentina Pereza koji s Portugalcem ima poseban odnos.

Inače, najbolje kvote za utakmicu Portugal - Španija nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JJ90
Ova glupost je napisana samo da bi kockarima skrenuli pažnju na kvote. Hahahahsh
8 2
Damir
Kad god vidim da je nesto protiv reala znam da causevic pise
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi