Marca otkriva gdje ide Rakitić: "Uspostavljeni su kontakti"
EPA

Hrvatski fudbaler napušta Barcelonu?

Marca otkriva gdje ide Rakitić: "Uspostavljeni su kontakti"

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić najvjerovatnije igra svoju posljednju sezonu u dresu Barcelone.

Rakitić je na Camp Nou još od 2014. godine, no kako mu uskoro ističe ugovor, uveliko se šuška o tome da će napustiti Barcelonu na kraju sezone.

Takvu informaciju danas donosi i Marca, prema čijim navodima bi Rakitić karijeru mogao nastaviti u Atletico Madridu, s čijim čelnicima je već stupio u prve kontakte.

Marca navodi kako se Rakitić sa predstavnicima Atletica sastao poslije pobjede Madriđana nad Liverpoolom u osmini finala Lige prvaka, a navodno će u cijelom poslu biti ključna njegova želja i volja za prelaskom na Wanda Metropolitano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jorgandžije su Rakitiću već predstavile kakav bi ugovor dobio, odnosno sve detalje istog, a kao šansu u klubu vide to što su hrvatski fudbaler i njegova supruga oduševljeni Madridom u toj mjeri da su već gledali u nekretnine u elitnim predgrađima.

Za Rakitića se od španskih klubova interesuje i Sevilla za koju je prethodno igrao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Neče Rakitič do kraja ugovora nigde,jer ga neče niko uzet ni za đabice.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi