Setienov pomoćnik urlao na zvijezdu Barcelone: "Pa je*ote šta radiš? Drži ga dalje od lopte"

Mnogi se pitaju ko je tu glavni trener

Setienov pomoćnik urlao na zvijezdu Barcelone: "Pa je*ote šta radiš? Drži ga dalje od lopte"

Endin Čaušević

Barcelona je u nedjelju poražena u gostima protiv ljutog rivala Real Madrida sa 2:0.

Katalonski klub je ovim porazom izgubio lidersko mjesto u La Ligi i sada ima jedan bod zaostatka za Kraljevima. Barca je dobro izgledala na terenu u prvom poluvremenu, ali u nastavku meča su bili neprepoznatljivi.

Quique Setien se još jednom našao na udaru kritika jer mnogi smatraju da nije pravi čovjek za Barcelonu. Ono što nervira mnoge navijače Barce jeste što on ne učestvuje dovoljno u utakmici.

Setien pretežno samo sjedi na klupi i posmatra meč i rijetko ustane da nešto dobaci svojim igračima. No, tu ulogu očito ima njegov pomoćnih Eder Sarabia koji se našao u centru pažnje nakon El Clasica.

Sarabia je u nekoliko navrata urlao na igrače Barcelone zbog loših poteza, a najviše na "udaru" bio je Antoine Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Je*ote Antoine pa šta to radiš? Drži ga dalje od lopte", urlao je Sarabia nakon jednog lošeg poteza francuskog napadača.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Ovaj Setien djeluje ko marioneta
4 4
JulianNagelsmann23
Jako dugo surađuju njih dvoje, još od las palmasa ako se ne varam. Tak da, pa to je normalna reakcija on je prvi pomoćni trener, mora sudjelova u igri. Najbolje da sjedi i ko drvo šuti. I da upravu je, grizmana je očajan... Ovo je ironija, otišao je iz Atl. Navijače ga mrze, otići će iz barce navijači će ga mrzit...A mogao je biti legenda kluba
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi