Marca: Zidane za sutrašnji meč na raspolaganju ima samo jednog veznjaka

Problemi za Real

Marca: Zidane za sutrašnji meč na raspolaganju ima samo jednog veznjaka

E. Škorić

Završena je reprezentativna stanka, no ona ništa dobro nije donijela Real Madridu.

Real sutra dočekuje Levante, ali se u međuvremenu u Madridu formirala prava mala bolnica. Neki igrači su od ranije povrijeđeni, a neki su povrede zadobili tokom reprezentativne pauze.

Uzimajući u obzir da su povrijeđeni Luka Modrić, Isco, Valverde, te da Casemiro kasni s povratkom zbog nastupa za Brazil, a James Rodriguez nije dovoljno spreman, Zinedine Zidane u veznom redu ima tek jednog zdravog i spremnog igrača.

Radi se o Nijemcu Toniju Kroosu, ali pitanje je na koji način će Zidane "zakrpiti" ostatak rupa u veznom redu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uz sve to Eden Hazard još nije spreman, Gareth Bale je suspendovan, Marco Asensio je i dalje povrijeđen, a upitan je i Luka Jović...

Real nakon tri kola ima pet bodova, a unatoč svemu, sutra protiv Levantea na svom stadionu želi isključivo pobjedu i sve drugo bi bio neuspjeh.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi