Otmica nogometne zvijezde glavna tema u Brazilu: Video koji se pojavio ne obećava lijep kraj

Da li je sve napravio suprug žene s kojom je izašao ili mafija, ostaje da se vidi

Otmica nogometne zvijezde glavna tema u Brazilu: Video koji se pojavio ne obećava lijep kraj

Samir Mlaćo

U Brazilu je život veoma buran, a osjetila je to nekadašnja legenda brazilskog ligaškog nogometa Marcelinho Carioca.

Naime, ovaj 52-godišnjak je nestao u noći sa subote na nedjelju na jednoj zabavi, a pronađen je njegov automobil nedaleko od mjesta navedenog događaja.

Carioca je i bivši reprezentativac Brazila i u domaćem prvenstvu je napravio velike stvari. Nakon karijere kao i svaki Brazilac uživao je u zabavama, a zanimljivo da je odlučio izaći sa udatom ženom, za što se sada kaje.

Naime, njen suprug je odlučio da ih otme, bar tako se tvrdi po brazilskim medijima i društvenim mrežama. Situacija je veoma ozbiljna, a Marcelinho se pojavio na jednom videu zajedno sa navedenom ženom i očigledno da ih otmičar još uvijek drži u svojim rukama.

Odlučio ih je snimiti kako bi ispričali cijelu situaciju, a kako se vidi, Marcelinho ima masnicu ispod oka i nije se dobro proveo. Vidljivo je da su oboje u strahu i da je otmičar snimio video kako bi javnosti pokazao, ali vjerovatno im i poslao lekciju za budućnosti.

Šta će od svega biti i koja je namjera otmičara za sada nije poznato. Nije poznato ni gdje se nalazi legendarni Brazilac te kakve planove ima suprug navedene žene, ali svi se nadaju najboljem i da će se slučaj riješiti na lijep način.

Oglasi

Kada je igračka karijera Marcelinha u pitanju, on je najviše nastupa upisao za Flamengo i Corinthians, te je tako postao legenda u domaćem nogometu.

Imao je dva evropska izleta, ali nije se snašao. U Valenciji i Ajacciou su to bili veoma skromni nastupi i brzo se vratio u Brazil, gdje je bila potpuna drugačija priča.

Bio je i prvak Brazila, a za reprezentaciju je upisao četiri nastupa. Sa Corinthiansom je 2000. godine osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo.

Sada vodi itekako važnu bitku, a ako sve prođe na najbolji način, biće mu ovo najbolja lekcija za budućnosti. Brazilci su poznati kao ljudi 'vrele' krvi, te da vole provode uz žene, no pravila se ipak moraju poštovati.

Ono što je zanimljivo da postoji i druga strana ove priče. Marcelinho navodno tvrdi da je video snimljen kako bi se skrenuo fokus sa prave istine, a to je da su u sve upetljane kriminalne grupe i da ga iste drže u zatočeništvu, kako bi izvukle veliki novac.

Naveo je da je navedena žena njegova prijateljica i da su napadnuti kada su krenuli sa jednog koncerta, te da su zatim natjerani da snime navedeni video, kako bi istraga otišla u skroz drugom toku. Brazilski mediji prenose da je policija uhapsila nekoliko osoba i da se vodi istraga o cijelom slučaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi