UEFA promijenila glavnog sudiju za meč između Ajaxa i Reala
Skomina je već jednom sudio Realu u osmini finala

Madriđani imaju pozitivan skor kada im je on sudio

UEFA promijenila glavnog sudiju za meč između Ajaxa i Reala

S. Pašalić

Real Madrid će u srijedu odigrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Ajaxa.

Ovu utakmicu je trabo suditi Szymon Marciniak, ali je UEFA dva dana prije utakmice promijenila glavnog sudiju za ovaj meč tako da će Slovenac Damir Skomina suditi ovaj meč, a Marciniak će biti u VAR kontrolnoj sobi.

Skomina je osam puta sudio Realu, a Los Blancosi imaju dobar skor od šest pobjeda i dva poraza.

Slovenac je sudio Realu u osmini finala prije dvije godine na Santiago Bernabeu kada je tim iz Madrida pobijedio sa 3:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dvije utakmice koje je Real izgubio kada je Skomina sudio su bile protiv njemačkih klubova, prvi put 2014. godine kada je Real izgubio od Dortmunda sa 2:0, a drugi put 2015. godine kada je Schalke slavio na Santiago Bernabeu sa 4:3.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi