Marcelo Bielsa na klupi Lazija?

Argentinski stručnjak stigao na pregovore

Marcelo Bielsa na klupi Lazija?

Endin Čaušević

Italijanski mediji saopštili su danaas da je argentinski stručnjak Marcelo Bielsa dogovorio sve sa ekipom Lazija.

Već nekoliko danas špekuliše se o tome da će Bielsa od naredne sezone biti novi trener Lazija, a italijanski mediji danas prenose da je ovaj Argentinac dogovorio sve uslove ugovora sa rimskom ekipom.

Kako poše Calciomercato Bielsa je jučer doputovao u Rim kako bi počeo pregovore, a već danas je našao zajednički jezik sa čelnicima Lazija. Navodno, Bilesa će potpisati ugovor na četiri sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bielsa bi kao novi trener Lazija trebao biti predstavljen u nekoliko narednih dana. Iako je Cesare Prandelli trebao biti novi trener ove ekipe u zadnji trenutak čelnici Lazija odlučili su se za nekadašnjeg trenera Athetic Bilbaa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi