Marcelo Bielsa novi trener Lazija?

Argentinac stiže u Rim

Marcelo Bielsa novi trener Lazija?

Endin Čaušević

Argentinski stručnjak Marcelo Bielsa svoju trenersku karijeru najvjerovatnije će nastaviti na klupi Lazija.

Prema pisanju italijanskih medija Bielsa bi trebao ovih dana doći u Rim kako bi potpisao ugovor sa ekipom Lazija. Iako se špekulisalo da će novi trener Lazija biti Cesare Prandelli čini se da čelnici kluba imaju drugačije razmišljanje.

Navodno, predstavnici argentinskog stručnjaka već se nalaze u Rimu gdje dogovaraju uslove ugovora, a Bielsa bi treba doći samo da potpiše ugoovr.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prandelli je prije nekoliko dana izjavio da je s Lazijom potpisao predugovor, te da će najvjerovatnije on biti novi trener rimske ekipe. Ipak, u priču se sada uključio Bielsa koji je očit prva želja čelnika italijanskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi