Arapski komentator "vrišti" zbog Brozovića - Ronaldo je sve započeo, ali Hrvat je ukrao šou

Arapski komentator "vrišti" zbog Brozovića - Ronaldo je sve započeo, ali Hrvat je ukrao šou

Edmir Škorić

Sjajan meč od 19 sati igraju Al-Taawon i Al-Nassr, a trenutno gosti vode sa 2:1, iako je prvi poveo domaći tim.

Al-Taawon i Al-Nassr sastali su se u okviru 19. kola saudijske Pro lige. Cristiano Ronaldo i društvo žele da zadrže korak za vodećim Al-Hilalom i zato im je potrebna pobjeda.

Ipak, prvi dolaze do vodstva domaći fudbaleri. Iako je El Mahdiouiju penal odbranio golman gostiju, on je iz drugog pokušaja u 13. minuti postigao gol.

Al-Nassr se vraća u 26. minuti. Marcelo Brozović je postigao lijep gol, a još ljepša bila je asistencija Talisce. Samo devet minuta kasnije Brozović je upisao asistenciju, a Aymeric Laporte glavom pogodio za 2:1.

U slučaju da ostvari pobjedu, Al-Nassr će se primaknuti lideru na sedam bodova i još uvijek ima šansu da osvoji titulu iako je Al-Hilal trenutno daleko najbliže istoj.

Inače, gol Brozovića pogledajte i iz ugla navijača...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi