Navijači oduševljeni: Brozović pokazao u kakvim kopačkama će igrati protiv Češke

Uvijek je bio orginalan

Navijači oduševljeni: Brozović pokazao u kakvim kopačkama će igrati protiv Češke

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske se nije proslavila u prvom kolu Evropskog prvenstva jer su poraženi od Engleske sa 1:0.

Vatreni su prvi meč grupne faze Eura igrali na Wembleyju protiv Engleske, a na kraju domaća selekcija uspjela je da dođe do tri boda pobjedom od 1:0.

Nakon toga Hrvati su se vratili u bazu u Rovinju gdje se pripremaju za naredni meč. Hrvatska će na teren već za dva dana kada izabranike Zlatka Dalića očekuje okršaj protiv Češke.

Jasno je da Hrvatskoj u ovoj utakmici treba pobjeda kako bi ostali u igri za plasman u nokaut fazu, ali Česi su pokazali da neće biti tako lagan zalogaj.

Naime, Češka je Evropsko prvenstvo otvorila na odličan način jer su u Glasgowu uspjeli da pobijede Škotsku sa 2:1, a utakmica protiv Hrvatske igrat će se također na Hampden Parku.

U centru pažnje pred ovaj meč našao se veznjak hrvatske selekcije Marcelo Brozović koji će protiv Češke igrati u zanimljivim kopačkama.

Naime, on je odlučio da u ovom meču nosi kopačke u bojama zastave Hrvatske, a za to je trebao pomoć. Svoje bijele kopačke koje mu je Nike uspio je nekako da oboji i oduševi navijače Hrvatske.

Na društvenim mrežama se pojavio i video kako Brozovićeve nove kopačke izgledaju, a možete vidjeti i kako je trajao proces da ove kopačke na kraju budu u bojama hrvatske zastave.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

[streamable]https://streamable.com/ok3tqo[/streamable]

Podsjećamo, utakmica između Hrvatske i Češke igra se u petak od 18 sati. Nakon toga Hrvati će u posljednjem kolu grupne faze igrati protiv Škotske.

Top Komentari

edin_93
Baš danas sjedim onako uz jutarnju kafu i pitam se u kakvim će Brozović kopačkama igrati, kad ono vijest o tome... Hvala vam
5 2
user1022
Oce da ga Dalic gurne u vatru zbog kopacka, jer igrom nije sposoban.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti