Fabrizio Romano objavio nove vijesti za Brozovića koje su razočarale svakog zaljubljenika u fudbal

Nadali su se drugačijem ishodu, ali...

Fabrizio Romano objavio nove vijesti za Brozovića koje su razočarale svakog zaljubljenika u fudbal

Endin Čaušević

Već danima špekuliše se o tome gdje će hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nastaviti svoju karijeru. Interes za njega pokazali su Barcelona i Al Nassr, a jutros je Fabrizio Romano objavio nove informacije koje su razočarale svakog iskrenog zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Brozović je nakon sedam godina odlučio da je vrijeme za novi izazov i da želi napustiti Inter, a mnogi su vjerovali da će na kraju napraviti transfer karijere i potpisati za Barcelonu.

Katalonski klub pokazao je ogroman interes za hrvatskog veznjaka i bio je spreman da pošalje ponudu Interu za njega, ali na kraju u cijelu priču uključio se i Al Nassr i jasno je da se s ponudom kluba iz Saudijske Arabije niko ne može nositi.

Iako su italijanski mediji tvrdili da Brozović ima želju da ide u Barcelonu čini se da na kraju od toga neće biti ništa.

Njegov agent je uporan u tome da Brozović prihvati ponudu Al Nassra koji nudi mnogo više novca od Barce i prema kojem će sve strane da zarade ogromnu sumu.

Oglasi

Ugledni italijanski novinar Fabrizio Romano jutros je objavio nove informacije prema kojima čini se da je agent uspio nagovoriti Brozovića da odustane od pregovora s Barcelonom i prihvati ponudu iz S. Arabije.

Iako ima tek 30 godina čini se da će Brozović na vrhuncu karijere put Saudijske Arabije koja je ovog ljeta čini se glavna destinacija za mnoge igrače.

"Al Nassr je uvjeren u dogovor s Brozovićem. Pregovori se nastavljaju u narednim satima, a ponedjeljak će biti ključan za sve. Dogovor ovisi i o igraču i čeka se nova runda pregovora", poručio je Romano.

Mnogi su tu objavu uglednog novinara protumačili kao sigurnu potvrdu da je Al Nassr blizu dogovora s Brozovićem i da će hrvatski reprezentativac na kraju put Saudijske Arabije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da je i ovom slučaju novac bio presudan i da je malo onih koji mogu odoljeti astronomskim ponudama klubova iz te zemlje, a kako stvari stoje to ne može uraditi ni Brozović i pored navodno velike želje da ide u Barcelonu.

U Barci se nadaju da će se stvari preokrenuti i da će Brozović na kraju ipak izabrati njih, ali su svjesni da situacija trenutno nije uopšte optimistična.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Poslali ponudu 15 mil.. klosari
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi