Marcelo je čuo šta navijači skandiraju Mbappeu i odmah je pokazao da u tome ne želi da učestvuje

Ne mogu da prežale što nije došao u Real Madrid

Marcelo je čuo šta navijači skandiraju Mbappeu i odmah je pokazao da u tome ne želi da učestvuje

Endin Čaušević

U Madridu se do ranih jutarnjih sati slavilo osvajanje Lige prvaka.

Fudbaleri Real Madrida jučer su se vratili u svoj grad i u samom centru su s navijačima proslavili novo osvajanje Lige prvaka.

Za Real Madrid ovo je čak 14. titula prvaka Evrope u čemu je kraljevski klub ubjedljivo prvi. Iako im ove sezone niko nije davao šanse da dođu do samog kraja Real je zaista imao sezonu o kojoj će se dugo pričati.

U Madridu se slavilo do ranih jutarnjih sati, a navijači su se pobrinuli da igrači Reala ne zaborave ovaj dan. Napravili su fantastičnu atmosferu, ali ni tada nisu zaboravili na Kyliana Mbappea.

Poznato je da je Mbappe nedavno odbio da dođe u Real Madrid i ostao je u PSG-u, a navijači kraljevskog kluba to nikako ne mogu da mu oproste.

Tokom jučerašnjeg govora Marcela jedna grupa navijača počela je skandirati "Mbappe ku*vin sine", a zatim su se pridružili i ostali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Marcelo je čuo šta navijači skandiraju i zastao je na trenutak s govorom, ali je jasno dao do znanja svima da u takvom skandiranju on ne želi da učestvuje što se na videu jasno moglo vidjeti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi