4

Komentari (4)

Mirsad1705
Pustite se tog magarca, od drveta ne vidite šumu - kad su divljaci, kakvi su mnogi navijači, a ne samo fudbalskog kluba Liona, spremni da tako vrijeđaju i pljuju po igraču kluba za koji navijaju, možete li zamisliti šta su stanju uraditi nekome ko dolazi sa strane. Mislim da su tu daleko najbolji posao napravili fudbalska organizacija i vlasti Engleske, koji su neobuzdanu rulju natjerali da sjedi tokom cijelog meča na svom sjedalu, kao u pozorištu. Eto modela, samo primjena.
Dobojlija
Ne znam sto ovi iz redakcije puse ,ali I petogodisnje dijete zna da je ovo magarac a ne majmun
DobarDan
Sad hocu da pitam xD zivo me interesuje... da im kakav pumpadzija sa benzinske ne pise clanke ? Zna benzin bacit malo.. ;)
DelPiero
Na slici je očigledno magarac a ne majmun, magarče od novinara...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.