Marcelo izbezumljen ušao u svlačionicu i poručio saigračima da napušta Lyon

Zabrinut za sigurnost svoje porodice

Marcelo izbezumljen ušao u svlačionicu i poručio saigračima da napušta Lyon

E. Čaušević

Fudbaleri Lyona uz dosta muke uspjeli su izboriti plasman u osminu finala Lige prvaka, ali je mrlju na meč bacio skandal koji se desio na kraju.

Lyon je uspio u samom finišu meča da dođe do remija protiv Leipziga (2:2) golom Depayja koji im je tako donio zlata vrijedan bod koji je odveo francuski tim u osminu finala.

No, na kraju utakmice desio se skandal kojeg je prouzrokovao jedan od navijača Lyona. On je pokazivao transparent koji je bio rasistički usmjeren ka igraču Lyona, Marcelu.

Na baneru je pisalo da je ovaj brazilski igrač majmun što je sve šokiralo. Na kraju je reagovao Depay koji je pokušao oteti ovaj transparent od navijača, ali nažalost to nije uspio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon svega što se dešavalo oglasio se i Marcelo koji je bio van sebe kada je došao u svlačionicu. Francuski mediji prenose da je Brazilac rekao saigračima da što prije želi napustiti Lyon jer se boji za svoju i sigurnost svoje porodice.

Top Komentari

DelPiero
Na slici je očigledno magarac a ne majmun, magarče od novinara...
3 1
Dobojlija
Ne znam sto ovi iz redakcije puse ,ali I petogodisnje dijete zna da je ovo magarac a ne majmun
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije