Marcelo nakon utakmice konačno otkrio gdje nastavlja karijeru?
Marcelo je izjavio kako je sretan u Realu

Brazilac ima razočaravajuću sezonu iza sebe

Marcelo nakon utakmice konačno otkrio gdje nastavlja karijeru?

S. Pašalić

Real Madrida je danas hat-trickom Karima Benzeme upisao pobjedu od 3:0 protiv Athletic Bilbaa.

Pored Benzeme, koji je bio prvo ime susreta, Marcelo je danas također odigrao odličnu utakmicu i pokazao da još ima mnogo toga za ponuditi Realu.

Marcelo je imao razočaravajuću sezonu iza sebe te se našao na udaru kritika, a španski mediji su nedavno pisali da je igrač Reala već sve dogovorio sa Juventusom i da će se preći u ovaj klub.

Nakon povratka Zinedinea Zidanea na klupu Kraljevskog kluba, Marcelo je dobio povjerenje Francuza, a to povjerenje je kasnije i opravdao na terenu.

U svom intervjuu nakon utakmice, Marcelo je želio naglasiti svoju sreću u Realu:

"Odlazim, zar ne? Ne moram govoriti o svojoj budućnosti jer svi znaju da sam sretan kada nosim ovaj dres", rekao je Marcelo.

"Real Madrid je moj dom. Morate se znojiti za ovaj dres i zadržati ovaj grb na vrhu svijeta. Nikada nisam prestao podržavati svoje saigrače, čak i kad nisam igrao"

Potražite više informacija na temu La Liga:

Karim Benzema je danas još jednom pokazao zašto je najbolji igrač Reala, a to misli i Marcelo.

"Svi znamo kakvu kvalitetu ima Karim, šta donosi timu, i kada postiže golove, ali i onda kada ne postiže. On je jedan od vođa ove ekipe. Vrlo sam sretan zbog golova, ali Karim će biti sretniji zbog pobjede koja nam je trebala mnogo, a ne zbog golova", zaključio je Marcelo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi