Marcelo: Ne znam što je Roberto dobio crveni, nisam osjetio udarac na licu

A, previjao se od "bolova"

Marcelo: Ne znam što je Roberto dobio crveni, nisam osjetio udarac na licu

E. Čaušević

Barcelona i Real Madrid još jednom su odigrali sjajan El Clasico u kojem smo mogli vidjeti dosta uzbuđenja, ali i "iskrica" na terenu Camp Noua.

Iako je katalonski klub u dva navrata imao prednost protiv Kraljeva na kraju je utakmica završena rezultatom 2:2. Pred kraj prvog dijela bilo je dosta nervoze sa obje strane, a sve je kulminiralo u drugoj minuti sudijske nadoknade kada je Sergi Roberto dobio direktan crveni karton.

Igrač Barcelone je bio u duelu s Marcelom koji je pao aludirajući da je dobio udarac u lice od Roberta. Sudija je odmah reagovao i poslao desnog beka katalonskog kluba u svlačionicu. Ipak, nakon utakmice kao da je neki drugi Marcelo dao izjavu za medije.

Brazilski fudbaler je demantovao navode da je dobio udarac u lice od igrača Barcelone iako se previjao po terenu i držao upravo za lici kada se desila sporna situacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"To nije bio crveni karton za Roberta i bila je to preoštra odluka. Nisam osjetio da mi je dotaknuo lice. Svako se na terenu ponaša drugačije. VAR? Pa, nisam pristalica toga jer će to dodatno usporiti igru", rekao je Marcelo nakon utakmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rifresh
ma ovo se Marcelo zajjjebava,sad poslije svake tekme on se javlja kod spornih momenta i priznaje greske. P.S. inace je poznat kao veliki šaljivdžija -
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi