Svi su ga već bili otpisali, nadmašio je legendu, a sada iz kluba dobio fantastične vijesti

Marcelo blizu ostanka

Svi su ga već bili otpisali, nadmašio je legendu, a sada iz kluba dobio fantastične vijesti

Eldar Ganibegović

Real Madrid obezbijedio je titulu prvaka Španije. 

To je za sjajnog brazilskog beka Marcela 24 trofej osvojen u dresu Real Madrida i tako je postao igrač s najviše osvojenih titula u dresu Kraljeva preskočivši legendu Paca Genta.

Iako su prije nekoliko mjeseci španski mediji izvještavali da će se Marcelo vratiti u svoju rodnu zemlju, čak preciziravši i ime novog kluba (Fluminense), čini se da Real za njega ima ljepše planove.

Prema španskom listu Mundo Deportivo, desni bek, koji će 12. maja napuniti 34 godine, nije donio odluku, ali će dobiti novu ponudu za ostanak na Santiago Bernabeuu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam šta će se dogoditi. Jako sam sretan osvojenom titulom i sretan što ću igrati za najbolju momčad na svijetu. Upravo sam nadmašio legendu Madrida, poput Paca Genta", kazao je Marcelo i nastavio:

"Ja sam igrač s najviše trofeja na svijetu u historij i kluba i to je nešto neprocjenjivo. Ostajem ili ne? Želim ostati, to je jasno" rekao je Marcelo, koji još nije dobio novu ponudu kluba, ali će je po svemu sudeći dobiti. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adi4
Lijevi bek.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi