Zidane nakon teškog poraza: Kriv sam!

Da li mu se trese stolica?

Zidane nakon teškog poraza: Kriv sam!

Samir Mlaćo

Real je sinoć poražen od Valencije sa čak 4:1.

Madriđani su prvi poveli, no onda doživjeli pravi potop. Zanimljivo da je Valencija čak tri pogotka postigla sa 11 metara.

Real je doživio najteži poraz ove sezone, a Zinedine Zidane je krivicu preuzeo na sebe.

“Nema opravdanja za ovo. Nakon prvog gola smo se raspali. Mislim da Valencia nije taktički bolja, ali ja sam krivac jer nisam pronašao bolja rješenja u igri“, rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je odavno na meti kritika, a nedavno ga je od otkaza spasila pobjeda u El Clasicu.

Sada se čeka novi kiks i vjerovatno kraj saradnje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Jedi g.. pametnjakovicu, mjenjas svaki putt igrace, Asenssio vrhunski igracm gubi ti se na terenu. Benzema te ne moze svaki put spasiti, TRamos rukomet igra u kaznenom, bili su svakako bolji, mozda je previse 3 penala ali 3 boda zasluzeno su uzeli..
1 0
Vienner
Letit ces ti meni Zidane s klupe Sramotis ime Real Madrid
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije