Marcelo stavio "na led" Staru damu

Njegove želje su se promijenile

Marcelo stavio "na led" Staru damu

Dugo se špekulisalo da će Marcelo poći stopama Cristiana Ronalda i dres Real Madrida zamijeniti Juventusovim.

Navodno je i sam Cristiano "malretirao" čelnike Juventusa zahtjevima da dovedu i Marcela, njegovog dugogodišnjeg saigrača iz Reala i velikog prijatelja.

Posebno se o Marcelovom napuštanju Reala počelo špekulisati nakon što se Brazilac nije uspio najbolje snaći kod stratega koji su na Bernabeu pokušali zamijeniti Zinedinea Zidanea.

Marcelo iza sebe ima lošu sezonu, njegov transfer iz Reala se jedno vrijeme činio neminovinim, špekulisalo se da i on sam želi u Juventus, ali su se sada stvari izgleda promijenile.

A stvari su se promijenile od povratka Zidanea na klupu Real Madrida.

Sudeći po Marcelovim posljednjim izjavama, prošla ga je želja za napuštanjem Reala, pa je teško vjerovati da će ovog ljeta preći u Juventus, što je nešto o čemu se intenzivno govorilo.

"Sretan sam zbog Zidaneovog povratka. Ne samo zbog sebe nego zbog Reala, čelnika kluba. Svi vole Zizoua. Rekao sam to milion put, učinio bih sve za njega. Sretan sam sa njim", izjavio je Marcelo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se da Marcelo za sada želi ostati u Realu, pod Zidaneovom trenerskom palicom, i pokušati vratiti Kraljeve na pobjedničke staze u narednoj sezoni.

Inače, Marcelo je ove sezone odigrao 32 utakmice za Real u svim takmičenjima, postigao je tri gola i upisao šest asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi