Marcelova supruga žali za Cristianom Ronaldom

Nedostaje joj Ronaldova porodica

Marcelova supruga žali za Cristianom Ronaldom

Edmir Škorić

Clarice Alves, supruga igrača Real Madrida Marcela, u intervjjuu za LOC govorila je i o Cristianu Ronaldu.

Clarice je u velikom intervjuu govorila o svojoj glumačkoj karijeri, WAG statusu, ali i Cristianu Ronaldu, koji je prošlog ljeta napustio Real Madrid i otišao u Juventus.

"Ostala je velika praznina nakon što je Ronaldo otišao iz Madrida. Ja i Georgina smo imale dobar odnos, a moj sin je obožavao Juniora, Ronaldovg sina, tako da nam svima zaista nedostaju", priznala je Marcelova supruga.

Clarice Alves je počela studirati glumu sa samo 11 godina, ali njen preseljenje u Madrid sa Marceloom 2006. godine, dodajući porodici koju su formirali kao roditelji dvoje djece (Enzo i Liam), učinili su da joj gluma bude u nekom drugo planu. Međutim, učestvovala je u nekoliko filmova, a od početka prošle godine je dio agencije Mesala Films i upravo je završila snimanje svog prvog filma u Španiji.

Priznala je da je teško biti žena nogometaša zbog velike medijske pažnje. Upravo WAG status joj je donio dosta prijateljica.

"Imam jako dobre prijateljice. Vanjia, supruga Luke Modrića, je moj veliki prijatelj ovdje i Andrea, supruga Keylora Navasa također, slažem se sa svima njima, ovdje sam već dvanaest godina, tako da ih sve znam", kazala je.

Marcela Ronaldo moli da dođe u Torino

Odlazak Ronalda iz Real Madrida je uveliko promijenio situaciju u najtrofejnijem evropskom klubu. Real je sada daleko manje kvalitetan, a nije isključeno da na kraju sezone ode još nekoliko igrača koji su činili okosnicu tima koji je osvojio tri uzastopne Lige prvaka.

Uz Luku Modrića, kojeg žele Inter i Juventus, sada je moguće da će put Italije i Marcelo, kojeg navodo Cristiano Ronaldo nagovara da potpiše za Juve.

Marcelo je ranije odbijao Ronaldov prijedlog da krene za njim, ali sada se situacija u Madridu promijenila, a Brazilac razmišlja da napusti klub u kojem je donedavno planirao i završiti karijeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo će pokušavati da ga do ljeta nagovori na dolazak u Torino. Iako je poziciju lijevog beka za sada dobro pokrio Alex Sandro, nema sumnje da bi se napravio prostor za Marcela ukoliko ovaj odluči da dođe.

Top Komentari

yebem_velez_pisam_horde
Nisi ti upoznala naseg kapitena Vranjesa
0 12
Benjamingst
Zali ona za Rondom... ok fol porodica lol
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi