Eleni Ronaldo slomio nos, ona sada samo traži da je odvede na večeru
Navijačicu Juventusa je Ronaldo pogodio loptom u glavu tokom zagrijavanja

Nije imao namjeru, ali je to učinio

Eleni Ronaldo slomio nos, ona sada samo traži da je odvede na večeru

E. Škorić

Jedna navijačica Juventusa Elena Di Martino imala je malu nezgodu tokom meča protiv Chieva.

Tokom zagrijavanja prije početka utakmice je Cristiano Ronaldo jednu loptu šutirao prema tribinama iza gola, a ona je udarila u lice Elenu, kojoj je slomljen nos i odmah joj je ukazana ljekarska pomoć.

Dan kasnije je ova navijačica Stare dame italijanskoj novini Il Corriere della Sera otkrila kako očekuje da ju Ronaldo odvede na večer i na taj joj se način iskupi.

"Nije baš uobičajena stvar da vas Ronaldo napuca loptom u glavu. Hvala svima na podršci, usput, sada očekujem da me odvede na večeru", kazala je Elena.

Ostaje da vidimo hoće li Ronaldo prihvatiti prijedlog Elene, a u spomenutom meču Juventus je s 3:0 savladao Chievo.

Ronaldo mora da plati 18,8 miliona eura

Španski sud osudio je Ronalda na 23 mjeseca zatvora zbog utaje poraze, ali portugalski igrač neće morati u zatvor jer se dogovorio da plati žestoku novčanu kaznu. Sud dozvoljava da Ronaldo ne ide u zatvor jer se radi o slučaju u kojem nije bilo nasilja.

Tako će Ronaldo dvogodišnju kaznu odraditi uslovno, ali će morati još platiti 18,8 miliona eura kao naknadu za utaku poreza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Suđenje je tako konačno završilo što sigurno najviše raduje Ronalda koji više neće morati ići u Madrid.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Eto sad Ronaldo nece ni smjeti sutati na go ,svi koji budu pogodjeni dobice veceru jbt...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi