Cristiano Ronaldo na udaru zbog selfieja iz aviona: Nije dan za ovakvu objavu!
Ronaldo je ponovo izazvao veliku pometnju na društvenim mrežama i sigurno da nije našao pravi trenutak kada će "uhvatiti" selfie

Žestoke kritike za zvijezdu Juventusa

Cristiano Ronaldo na udaru zbog selfieja iz aviona: Nije dan za ovakvu objavu!

M. Šljivak

Dok fudbalski svijet u neizvjesnosti čeka informacije o sudbini napadača Cardiffa Emiliana Sale, zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo izazvao je bijes na društvenim mrežama zbog selfieja  iz aviona.

Cristiano je jučer u Madridu osuđen na dvije godine zatvora uslovno zbog utaje poreza, ali je kaznu izbjegao nakon što je platio 19 miliona eura odštete.

Portugalac je zatim odlučio napraviti selfie avionu. To je izazvalo veliki bijes na društvenim mrežama i to zbog činjenice da je čitav svijet znao za nestanak aviona koji je prevozio argentinskog fudbalera Emiliana Salu.

"Nije dan za ovakvu objavu. Zaista nije", napisao je na Twitteru legendarni engleski fudbaler Gary Lineker, a zatim je i dodao:

"Uvjeren sam da nije znao za nestanak aviona, ali opet, neko mu je trebao reći", dodao je Lineker.

Pronađeni dijelovi srušenog aviona, istražitelji poručili da Sala nije mogao preživjeti

Britanska obalna straža obustavila je do jutra potragu za malim avionom u kojem je nestao nogometaš Emiliano Sala.

Argentinac je za 17 miliona eura prešao iz Nantesa u Cardiff. U subotu je potpisao za engleski klub, a u nedjelju je otputovao u Nantes da se pozdravi s Vahom Halilhodžićem i bivšim saigračima.

Nažalost, avion se po povratku srušio, ali još uvijek nije pronađeno tijelo Sale i skoro da se više niko ni ne nada da je preživio ovu tragediju.

Po dolasku u Francusku je prijatelju i saigraču Nicolasu Palloisu rekao je da je let iz Cardiffa bio vrlo neugodan, izrazio je zabrinutost za svoju sigurnost i očigledno da je bio u pravu.

Kontrola leta je u ponedjejak oko 20 sati izgubila kontakt s avionom koji je na radaru posljednji put viđen kod otoka Alderney između Velike Britanije i Francuske.

Do sada je pretraženo oko 3000 četvrtnih kilometara oceana, a pronađeni su brojni perdmeti za koje su "poprilično sigurno" da su dijelovi od nestalog aviona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Smrt igrača nije potvrđena, no istražitelji su kazali da gotovo nema šanse da je Sala preživio nakon što je avion završio u moru.

Top Komentari

Edin Merlin
Eto,ti mu reci šta će on raditi jebo ti konj mater !
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti