Marchisio: Trener? Ako zovne Juventus...

Prošle godine završio karijeru

Marchisio: Trener? Ako zovne Juventus...

Nekadašnji italijanski reprezentativac Claudio Marchisio priznao je kako mu nedostaje fudbal.

Najveći dio karijere Marchisio je proveo u Juventusu u čijem dresu je odigrao skoro 400 utakmica, a u oktobru prošle godine, uslijed velikih problema s koljenom, bio je primoran da okači kopačke o klin.

Slobodno vrijeme koje danas ima Marchisio je iskoristio kako bi na Instagramu odgovarao na brojna pitanja, a kroz razgovor sa fanovima priznao je da mu jako nedostaje fudbal i sve što on nosi.

"Toliko mi nedostaje fudbal, svlačionica, jer si svakodnevno živio u tome", kazao je Marchisio, pa se osvrnuo na svoje igračke karakteristike.

"Sebe vidim u Castrovilliju, Bareli i Pellegriniju. Bio sam igrač koji je mogao pokriti više pozicija."

Do sada nije pokazivao sklonosti prema trenerskom poslu, ali sve bi se moglo promijeniti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako bi to bio Juventus, onda da, ali ne može svako ni biti trener", kaže Marchisio.

Marchisio je sa Starom damom osvojio veliki broj trofeja u Italiji uključujući sedam Scudetta, ali i izgubio je dva finala Lige prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi