Društvene mreže “gore” zbog videa od 16 sekundi - Marciniak je veliki navijač Real Madrida?!

Video jejako brzo postao viralan

Društvene mreže “gore” zbog videa od 16 sekundi - Marciniak je veliki navijač Real Madrida?!

Esmer Oštraković

Na veoma kontroverzan način Real Madrid je sinoć ostvario pobjedu protiv Bayerna u revanš utakmici polufinala Lige prvaka.

Imali su gosti prednost od 1:0, ali Real je u posljednjim minutama regularnog dijela susreta uspio postići dva gola, te narpaviti preokret.

Tu nije bio kraj uzbuđenja jer je nevjerovatna situacija viđena praktično u 13. minuti sudijske nadoknade.

Gosti su postigli gol koji je poništen zbog nedozvoljene pozicije, ali ne samo da nije bio ofsajd, nego ni sudije nisu poštovale pravila u ovoj situaciji.

De Ligt je zatresao mrežu Reala, ali se ranije čula pištaljka Marciniaka, te je akcija prekinuta zbog navodnog ofsajda.

Oglasi

Prema pravilima akcija je trebala biti puštena do kraja, a tek nakon toga su sudije trebale označiti eventualnu ofsajd poziciju. Nakon toga bi se sve moglo provjeriti u VAR sobi.

Sudije su sinoć debelo zakazale i teško se oteti dojmu da je Bayern oštećen. Pitanje je mnogo, ali sada je kasno i za njih, ali i za odgovore jer je Bayern eliminisan iz ovog takmičenja.

Sada se pojavio kratak video od 16 sekundi koji je jako brzo postao viralan, a u glavnoj ulozi je sudija Marciniak.

Naime, on je snimljen u svlačionici, a na snimku se vidi i torbica sa grbom Real Madrida koja navodno pripada upravo ovom sudiji, te navijači Bayerna tvrde da je Marciniak veliki navijač Real Madrida.

Oglasi

Teško je u sve to povjerovati, ali video je ugledao svjetlo dana, a kako i ne bi nakon svega što se desilo na utakmici koja je sinoć odigrana u Madridu.

Mnogi igrači Bayerna bili su bijesni nakon utakmice, te su odlučili komentarisati ono što se desilo. Jedan od njih bio je i Muller.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Marciniak? Nije gledao video. Nije sebi dao priliku da ode i da pogleda video. To je veoma čudno. U takvoj situaciji tako brzo dosuditi nešto. Ovo se često dešava ovdje u Madridu.

Osjetio sam ovo i prije nekoliko godina kada je Cristiano Ronaldo dao dva gola, ali to je bilo prije VAR-a", rekao je Muller.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1620593935
Svaki sudija navija za real. Nista cudno
2 3
BAJSJECAR1977
Pa kad bi imao torbicu od barse,on bi je sakruo da se ne obruka...logično
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti