Usne ispucane, žuti zubi, lice izborano: Najveći gubitnik modernog fudbala totalno propao ovog ljeta

Promjena frizure učinila svoje

Usne ispucane, žuti zubi, lice izborano: Najveći gubitnik modernog fudbala totalno propao ovog ljeta

A. Čaušević

Izgleda da je šokantan gubitak titule totalno ostavio traga na fudbalera koji se opravdano smatra najvećim gubitnikom modernog fudbala. 

Odavno u nekoj od Liga petica nije viđena takva drama kao što je to bio slučaj prošle sezone kada je Borussija Dortmund u šokantnoj završnici ostala bez titule. 

Nadao se Marco Reus da će konačno podići pehar u ruke kao kapiten Žuto-crvenih, ali popularna Salatara je ponovo otišla u ruke fudbalera Bayerna.

Posljednje fotografije Reusa govore da je izgleda sve što je prošao sa Borussijom posljednjih godina uzelo i maha na njegov izgled. 

Fotografija Reusa sa jendog od posljednjih treninga Borussije 

Nijemac je tokom ljeta odlučio da promijeni frizuru, ofarabao se u žuto te je mnoge iznenadio svojim potezom.

Međutim, ono što brine je izgled njegovog lica pošto mu je na pojedinim fotografijama lice puno bora, usne su ispucane, dok su mu i zubi postali žuti.

Oglasi

Povremenom reprezentativcu Njemačke su 34 godine, međutim nakon posljednjih snimaka mnogi smatraju da se značajno postarao.

Reus je iza sebe imao jako stresan period pošto je bilo pitanje da li će uopšte ostati u Borussiji pošto mu je isticao ugovor.

Reus će još najmanje jednu sezonu igrati za Borussiju

Na kraju je čuveni kapiten produžio za još jednu sezonu sa Žuto-crnim s kojim mu je svakako najveći san osvajanje titule Bundeslige. 

Legendarni Nijemac se smatra jednim od najboljih krilnih fudbalera svoje generacije, ali lojalnost Borussiji Dortmund ga je učinila i velikim gubitnikom. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Svojevremeno je mogao birati za kojeg evropskog velikana da igra, ali za razliku od brojnih svojih saigrača uvijek bi ostajao vjeran višestrukom prvaku Njemačke. 

Ni sa reprezentacijom Njemačke nije imao sreće. Propustio je dosta velikih takmičenja zbog povrede, a najbolnije je svakako bilo Svjetsko prvenstvo 2014. godine kada su Panceri postali prvaci.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Reusa je gubitnikom ucinilo to sto je ostao u Borussiji, a Totija ovaj isti portal dizao u nebesa sto je citavu karijeru igrao u Romi. Nevjerovatno
0 0
DOKTOR_GAZ_
Kakvi IDIOTI serviraju informacije..strasno..inace, Caus je bio MISTER u mlađim danima..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi