Marco Reus se ponovo povrijedio i propustit će Bayern

Kad neće, neće...

Marco Reus se ponovo povrijedio i propustit će Bayern

Tek što se Marco Reus oporavio od prošle povrede i uvezao nekoliko utakmica, iz Dortmunda stiže vijest o novom problemu za njemačkog reprezentativca.

Ovoga puta, Reus se muči sa povredom bedrenog mišića i zbog toga će, gotovo sigurno, propustiti veliki derbi sa Bayernom kojise igra za vikend.

Marco Reus važi za jednog od najvećih pehova u fudbalu, a vrijedi propustiti da je zbog povreda propustio i Svjetsko prvenstvo 2014. i Evropsko prvenstvo 2016. godine. Ne treba ni napominjati koliko su ga brojne povrede i operacije zakočile u karijeri...

Ove sezone je Reus nastupio na pet utakmica u Bundesligi i postigao je tri gola.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi