Marcos Alonso velika želja Barcelone

Žele beka iz Chelseaja

Marcos Alonso velika želja Barcelone

Edmir Škorić

Marcos Alonso, lijevi bek Chelseaja, nalazi se na meti katalonskog diva, ekipe Barcelone.

Alonso je s Chelseajem osvojio naslov u Engleskoj i ne čudi što ga sada traže najveći klubovi, među kojima je i Barcelona.

Alonso je za 23 miliona funti u Chelsea stigao iz Fiorentine i odmah je postao standardan u timu Plavaca, a Mundo Deportivo tvtdi da je Barci ptoreban lijevi bek i 26-godišnji Alonso sjajno se uklapa u filozofiju kluba s Nou Campa.

Chelsea nema želju da proda igrača, ali u Barci su spremni da urade sve kako bi doveli talentovanog eka, koji je karijeru, što je zanimljivo, počeo u Real Madirdu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, iako je ponikao u Realu, samo je jednom zaigrao za kraljevski klub, pa navijači Barce neće imati ništa protiv da dođe u njihov klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi