Marcos Rojo napušta Manchester United i vraća se u Argentinu
Foto - EPA

Pred potpisom za Estudiantes

Marcos Rojo napušta Manchester United i vraća se u Argentinu

M. Šljivak

Argentinski defanzivac Marcos Rojo (29) napustit će Manchester United i vratit će se u redove Estudiantesa.

Barem tako tvrde argentinski mediji koji su donijeli informaciju da će Rojo veoma brzo napustiti redove Uniteda, gdje je već odavno otpisan, te će se vratiti u klub u kojem je počeo karijeru.

Tamo će se Rojo pridružiti legendi argentinskog fudbala Javieru Mascherano, koji nosi dres Estudiantesa, dok je trener ovog tima Gabriel Milito.

Rojo ima ugovor sa Unitedom do juna 2021. godine. Ipak, vjerovatno će bez ikakvih problema ugovor s njim biti raskinut, jer nije u prvom planu kod Olea Gunnara Solskjaera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 29-godišnji defanzivac karijeru je počeo u Estudiantesu, a igrao je još za Spartak iz Moskve, te lisabonski Sporting.

Član tima sa Old Trafforda postao je 2014. godine i u proteklih šest i po godina odigrao je 122 utakmice za Crvene đavole.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Et pozitivnih vijesti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi