Otkrio da se djevojka dopisuje sa drugom zvijezdom Premier lige, pa je pretukao i završio u zatvoru

Marcusov brat pravi probleme

Otkrio da se djevojka dopisuje sa drugom zvijezdom Premier lige, pa je pretukao i završio u zatvoru

Edmir Škorić

Brat i ujedno agent Marcusa Rashforda uhapšen je pod sumnjom da je napao svoju djevojku nakon što je otkrio poruke na njenom telefonu od jednog igrača Premier lige.

Dane Rashford (31) bio je na odmoru u Miamiju sa partnerkom Andreom Pocrnjom, kada je došlo do incidenta. Završio je u pritvoru gdje je boravio dva dana.

Prijatelji kažu da je par, koji ima 14-mjesečnu kćerku, imao problema u vezi. Dane treba da se pojavi pred sudom 27. novembra, ali tvrdi da nije udario djevojku.

Osoblje hotela u Miamiju pozvalo je policiju kada je Andrea prošla kroz recepciju krvavog nosa nakon noćnog izlaska. Prema policijskom izvještaju, Dane je rekao da je “prošao kroz žrtvin telefon i pronašao tekstualne poruke od drugog muškarca”. 

Navodno je riječ o jednom fudbaleru iz engleske Premier lige, ali nije objavljeno ime tog (ne)sretnika.

Oglasi

Dodaje se da je Andrea kazala da ju je dvaput udario u lice "zatvorenom pesnicom" u Uberu na povratku u hotel u 3.30 ujutro.

U izvještaju se također navodi da je došlo do još jedne havarije u njihovoj sobi kada je Andrea pokušavala dobiti lozinku za Wi-Fi kako bi mogla onemogućiti svoj telefon.

Izvor je rekao za The Sun da je napadač Manchester Uniteda i Engleske Marcus Rashford (26) bio shrvan hapšenjem brata koje se dogodilo 20. oktobra.

"Marcus je imao teška vremena na terenu i stvari u njegovom privatnom životu su doprinijele. Razvodi se od zaručnice Lusije, a sad i ovo", piše The Sun.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marcusu Rashfordu očito fudbal trenutno nije u prvom planu i u njegovim mislima nalaze se neke ne tako pozitivne stvari, a to je doprinijelo i da napravi katastrofalan start u meču protiv Kopenhagena, zbog čega je dobio direktan crveni karton i United je na kraju, iako je vodio 2:1, izgubio 4:3.

Manchester Unitedu ove sezone nikako ne ide, a sada stvari pogoršava psihičko stanje jednog od najboljih igrača koji bi trebao što prije da se fokusira na fudbal, ali očito da to sada nije moguće iako će biti neophodan timu u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi