Fotografija u društvu ljepotice izazvala bijes - Navijači traže da se hitno proda Marucs Rashford

Propustio trening jer je "bolestan"

Fotografija u društvu ljepotice izazvala bijes - Navijači traže da se hitno proda Marucs Rashford

Edmir Škorić

Navijači Manchester Uniteda odlučili su da je dosta nakon što je otkriveno da je napadač Marcus Rashford išao u provod u Belfast u srijedu i četvrtak, samo nekoliko sati prije treninga Crvenih vragova.

Rashford se zabavljao u četvrtak navečer prije nego što je javio Unitedu da je previše bolestan da bi trenirao u petak. Viđen je u noćnom klubu u Belfastu, ali javio se da je bolestan samo nekoliko sati kasnije i propustio je trening.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koja pokazuje napadača Crvenih vragova kako ulazi u noćni klub Thompsons Garage u Sjevernoj Irskoj. United je isprva demantovao da je igrač tulumario u četvrtak navečer, inzistirajući da je bio vani samo u srijedu navečer, samo nekoliko sati prije odobrenog slobodnog dana.

Menadžer Erik ten Hag rekao je u petak: "Jutros je Rashford bio bolestan, a (Jonny) Evans je takođe bolestan pa moramo vidjeti kako će se oporaviti."

Ipak, The Athletic je sada izvijestio da je Rashford viđen kako se provodi u obe večeri, što potvrđuje da je igrač bio u noćnom klubu nekoliko sati prije zakazanog treninga u Carringtonu u petak.

Oglasi

Unitedovi navijači ostali su bijesni na vijest dok su na društvenim mrežama izražavali svoju frustraciju i ljutnju prema 26-godišnjaku. Mnogi navijači su čak otišli toliko daleko da su rekli da je vrijeme da njihova zvijezda konačno napusti klub, odnosno da je vrijeme da ga prodaju.

"Prodajte ga. Ti mentaliteti nam uništavaju klub",, komentarisao je jedan do navijača Uniteda, dok je posebnu frustraciju izazvala fotografija na kojoj je Marcus u društvu jedne djevojke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo je kap koja je prelila čašu i treba ga staviti na transfer listu za njegovo i dobro kluba", poručuje još jedan navijač.

Ove sezone Rashford je odigrao 26 utakmica i postigao četiri gola uz šest asistencija. Iako je cijelu karijeru u Manchesteru, polako postaje persona non grata i ne tako omiljen kao nekada, a sve zbog ponašanja izvan terena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi