Marcus Rashford se pohvalio bogatom kolekcijom

Tek su mu 22 godine

Marcus Rashford se pohvalio bogatom kolekcijom

E. Škorić

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford pohvalio se kolekcijom trofeja koje je sakupio u dosadašnjem dijelu karijere.

Rashford je na početku karijere, no 22-godišnjak koji igra za Manchester i nosi dres reprezentacije Engleske, već sada može da se pohvali brojnim priznanjima.

Uslikao se ispred stalka u kojem su poredane razne medalje koje je osvajao: Trofeji za U21 Premier ligu, Ligu Evrope, FA kup, Liga kup i Superkup Engleske.

Uz to, izložio je šampanjce koje je dobijao za titulu najboljeg igrača utakmice, dres Manchestera vjerovatno s debija, kao i neke druge važne stvari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzriom da su mu 22 godine, pred njim je blistava karijera i nema sumnje da će kolekcija biti sve bogatija iz sezone u sezonu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi