Marega nakon rasističkih uvreda poručio navijačima: Je**te se!

Jasna poruka nogometaša Porta

Marega nakon rasističkih uvreda poručio navijačima: Je**te se!

Esmer Oštraković

Nogometaši Porta sinoć su ostvarili pobjedu od 2:1 na gostovanju kod Guimararesa sa 2:1, a nevjerovatna situacija se desila 20 minuta prije kraja utakmice.

Tada je napadač Porta Moussa Marega odlučio da napusti teren, a sve kao odgovor na rasističke uvrede sa tribina od strane domaćih navijača.

Nakon svega, on se jutros odlučio putem svog Twittera poslati poruku domaćim navijačima, ali i sudiji ove utakmice.

"Samo želim da poručim tim idiotima koji su došli na stadion da prave rasističke povike. Je**te se! Također veliko hvala i sudiji koji me nije zaštitio i hvala mu što mi je dao žuti karton jer sam branio boju svoje kože", napisao je Marega.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti