Navijači okupirali profil Guardioline lijepe kćerke Marije: "Reci svom ocu..."

Dobila je "more" komentara

Navijači okupirali profil Guardioline lijepe kćerke Marije: "Reci svom ocu..."

Edmir Škorić

Pep Guardiola jedan je od najboljih trenera na svijetu, a to dokazuje i ove sezone dok vodi Manchester City prema tripleti, iako naravno još ništa Građani nisu osvojili.

City je postao jedna od najboljih svjetskih ekipa otkako je Pep došao u Englesku, a ove sezone klub ide prema tituli Premier lige, dok uz to želi osvojiti FA kup (igraće finale s Manchester Unitedom), a najveća želja svih je ipak Liga prvaka.

Manchester City je odigrao 1.1 sa Real Madridom u gostima i u revanšu će na svom Etihadu pokušati da izbori veliko finale u Istanbulu, gdje bi se vjerovatno suočio s Interom našeg Edina Džeke koji je slavio s 2:0 protiv Milana u prvom duelu.

Navijači Cityja uživaju gledati svoj tim pod vodstvom Pepa Guardiole, a sada su se "nakačilI" na neke objave njegove lijepe kćerke Marije, te su joj ostavili hrpu komentara koji su zapravo bili savjeti njenom ocu kako da postavi ekipu protiv Reala u revanšu.

Iako je Maria uglavnom dobijala komentare o svom izgledu i pohvale, bilo je više onih koji su preko nje htjeli dati neke taktičke savjete menadžeru Guaridoli.

Oglasi

"Reci Pepu da igra 3-4-3 kada se brani u drugoj utakmici (protiv Real Madrida) jer to udvostručuje igrače na krilima", napisao je jedan, dok drugi dodaje: "U posjedu, vratite se na 4-3-3 kako biste KDB-u dali slobodu i Grealishu malo prostora na krilu. Na ovaj način ćete imati taj dodatni štit u odbrani i slobodu za svoje playmakere".

"Reci mu da ne zaboravi biti što je moguće uži dok se brani i ide što je moguće šire kada napada".

"Ovo je doba godine kada Pep počinje previše da razmišlja. Molim te, zamoli ga da ne razmišlja", napisao je jedan od navijača Cityja, dok su je neki pozvali da dođe na stadion da bodri oca i City.

"Maria, moraš biti na utakmici u srijedu (protiv Real Madrida), tvom tati treba sva podrška, igrat će još jedno finale Lige prvaka, moraš biti tamo!".

City ima se u svojim rukama, ali još uvijek nema nijedan trofej. U Engleskoj ima bod više i utakmicu manje od Arsenala, ali i teško nedjeljno gostovanje Evertonu. Istog dana Arsenal će biti domaćin Brightonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ono što Pepa brine je to što je utakmica sa Evertonom u nedjelju, samo tri dana prije revanša sa Realom, a za to krivi i Eurosong, koji se u subotu održava u Liverpoolu i zato je meč Cityja na Goodisonu zbog sigurnosnih razloga pomjeren za jedan dan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi