Novinarka je Ancelottiju postavila pitanja koje nije smjela, život joj je već danima pravi pakao!

Mjesečno zarađuje oko 1500 eura

Novinarka je Ancelottiju postavila pitanja koje nije smjela, život joj je već danima pravi pakao!

Admin Čaušević

Maria Moran, novinarka Bein Sportsa i Gol TV-a, posljedna dva dana prolazi kroz pravi pakao i to zbog postavljenog pitanja treneru Real Madrida, Carlu Ancelottiju.

Neugodno pitanje o igraču koji je uvijek bio u centru rasprava bilo je dovoljno da joj se život totalno promijeni te da sve prijavi policiji.

Na press-konferenciji pred utakmicu protiv Real Sociedada Carlu Ancelottiju je postavljeno pitanje o Vinicusu Junioru nakon čega je Moran počela da dobija ozbiljne prijetnje po svoju sigurnost.

"Maria Moran bi se trebala podvrgnuti prisilnoj penetraciji kako bi naučila da se ne oblači kao kurva", samo je jedna od brojnih uvreda koje je dobila novinarka te ih objavila na Twitteru.

Španska novinarka je postavila pitanje Ancelottiju koje se očigledno nije dopalo navijačima Reala i ticalo se Vinicusa koji je u posljednje vrijeme stalno u raspravama sa sudijama i protivničkim igračima.

Oglasi

"Smatrate li da bi Vinicius trebao dobiti crveni karton pa da nauči lekciju zbog njegovih stalnih protesta kod sudija?", glasilo je pitanje koje je postavila Moran.

"Mislim da ne treba dobiti crveni karton sa svim žutim koje je do sada dobio, to mu je dovoljno", diplomatski je odgovor trofejnog italijanskog trenera.

Inače, Maria je navijačica Atletico Madrida i taj njen "grijeh" je glavni razlog zašto su navijači Reala osuli paljbu po njoj pa je sve morala prijaviti policiji.

Ipak, da je objektivna i nepristrasna ova 34-godišnjakinja je pokazala jesenas kada je tokom madridskog derbija prijavila određene navijače Atletica zbog rasističkih uvreda na račun Viniciusa.

Ona je poznata i po tome da je bila u vezi sa poznatim golmanom Jasperom Cillessenom. Nizozemac je ostavio nju i njihovo dijete, ali je i šokirao javnost što je odbio platiti 1200 eura za hospitalizaciju i do sada nije uplatio niti jedan euro svojoj kćerkici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Moran se novinarstvom bavi od svoje 15. godine, strahovala je da će zbog Cillessena ostati bez posla, ali na njenu sreću to se nije desilo. Inače, njena mjesečna plata iznosi oko 1500 eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi