Florentino Perez nikada nije bio tako ljut: Iz kluba ne može nikako da otjera jednog igrača

Želi ostati do kraja ugovora

Florentino Perez nikada nije bio tako ljut: Iz kluba ne može nikako da otjera jednog igrača

Endin Čaušević

Florentino Perez najavljivao je velike stvari za ljetni prelazni rok, ali mu ne ide baš sve kako je planirao.

Predsjednik Real Madrida je nedavno obećao navijačima da je klub završio dolazak Kyliana Mbappea, ali na kraju od toga nije bilo ništa jer je francuski napadač neočekivano odlučio da ostane u PSG-u.

S Realom se povezivao i Erling Haaland koji je na kraju otišao u Manchester City, te je Perez ostao bez dva najveća pojačanja u ljetnom prelaznom roku koje je mogao da dovede na Santiago Bernabeu.

Perezu ne ide baš najbolje ni kada su odlasci u pitanju. Nekih igrača se riješio jer im je istekao ugovor, ali nevjerovatna enigma i dalje ostaje Mariano Diaz.

Napadač kojeg je Real doveo prije četiri godine iz Lyona kao zamjenu za Cristiana Ronalda većinom je sjedio na tribinama ili klupi za rezervne igrače, te je i ove sezone upisao tek nekoliko nastupa.

Vjerovalo se da Mariano ovog ljeta konačno ide iz Reala i da će ga se oni riješiti, ali to čini se neće biti tako jednostavno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mariano Diaz je jasno rekao Perezu da nema namjeru da ide iz kluba što je izazvalo bijes predsjednika Real Madrida. Diaz ne želi da napusti klub i pored interesa klubova iz Turske i Španije i odlučio je da ostane u Realu i naredne sezone.

Perezu su ruke svezane jer Diaz ima ugovor na još godinu dana i odlučan je da ostane do kraja jer je svjestan da takvu platu koju ima u Realu više nikada nigdje neće dobiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Opet vrli novinar Caus valja gluposti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi