Umjesto da ga utješi nakon finala kao pravi profesionalac on ga izvrijeđao: "Teže mi je sina čuvati"

Veznjak Reala u centru pažnje

Umjesto da ga utješi nakon finala kao pravi profesionalac on ga izvrijeđao: "Teže mi je sina čuvati"

E. Čaušević

Veznjak Real Madrida, Federico Valverde, našao se na meti kritika zbog uvrede na račun lijevog beka Liverpoola nakon finala Lige prvaka.

Real Madrid je osvojio po 14. put u svojoj historiji Ligu prvaka nakon što je u subotu u Parizu sa 1:0 u finalnoj utakmici slavio protiv Liverpoola sa 1:0.

Kraljevima niko nije prognozirao da mogu da osvoje Ligu prvaka ove sezone, ali su napravili pravo čudo i na kraju su se zasluženo našli na tronu Evrope.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice ovih ekipa. U centru pažnje našao se Valverde kojeg su kamere snimile kako ismijava Andyja Robertsona, a to se navijačima Liverpoola uopšte nije svidjelo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oni su javno kritikovali Valverdea zbog takvog ponašanja, te su poručili da se jedan profesionalac ne treba tako naslađivati protivniku nakon pobjede u jednoj takvoj utakmici.

"Teže mi je čuvati sina nego Robertsona", rekao je Valverde nakon utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...jah,sad on mangup,a imali 1 sut u 95 minuta meca...zahvali se golmanu i poljubi ga u sred pakasha sto ste ovo osvojili,a tvoje zasluge su minimalne...
5 13
denimen9
Dobro mu je i rekao. Grande Valverde
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi