Maribor i Partizan lagano prošli, crnogorski timovi za zaborav

Evropska liga

Maribor i Partizan lagano prošli, crnogorski timovi za zaborav

M. Šljivak

Maribor i Partizan lagano su prošli u drugo pretkolo Evropske lige.

Maribor je nakon pobjede od 1:0 na gostovanju kod albanskog Partizanija, večeras na svom terenu slavio sa 2:0.

Po jedan gol u oba poluvremena postigao je slovenski tim. Dervišević je u 31. minuti pogodio za 1:0, a Tavares je dovršio posao u nadoknadi meča za 2:0.

Bh. igrači Kenan Pirić, Jasmin Mešanović i Nardin Mulahusejnović nisu igrali u ovom meču, a u protokolu je bio samo Mešanović.

U narednoj rundi slovenski velikan igrače sa gruzijskom ekipom Chikhura.

Partizan je ponovo sa 3:0 pobijedio crnogorski Rudar i sa ukupnih 6:0 ide dalje. Večeras su beogradskom timu trijumf donijeli Pantić, Ožegović i Gomes.

Naredni protivnik crno-bijelih je litvanski Trakai i imaće veliku šansu da prođu dalje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Crnogorski timovi imali su kvalifikacije za zaborav. Budućnost je uspjela odigrati 1:1 na gostovanju kod Trenčina, ali je slovački tim prošao dalje zbog pobjede od 2:0 u Podgorici.

Upravo u crnogorskom glavnom gradu slavio je B36 Torshavn koji je pobijedio OFK sa 1:2 i prošao je dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi