Kad ne ide onda ne ide: Maribor je od transfera Zahovića očekivao milione, ali fudbal je nepredvidiv

Karijeru nastavlja u Poljskoj

Kad ne ide onda ne ide: Maribor je od transfera Zahovića očekivao milione, ali fudbal je nepredvidiv

A. Beganović

Povremeni reprezentativac Slovenije, Luka Zahović, karijeru će nastaviti u Poljskoj, tačnije u Pogon Szczecinu.

Maribor je pred sami kraj prelaznog roka ostao bez Zahovića, igrača od čije prodaje su ne tako davno očekivali dobru zaradu.

No, Zahović je na kraju otiišao u Poljsku, a iako su informacije govorile da je višestrukli slovenački prvak na ime obeštećenja zaradio 700.000 eura, pokazalo se da nisu tačne.

Naime, tamošnji mediji pišu da je Zahović u poljski klub otišao besplatno te da su Maribor i Pogon dogovorili da polove zaradu od eventualnog narednog transfera.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Zahović je osim za Maribor u dosadašnjoj karijeri nastupao za Veržej i Heerenveen.

Top Komentari

Klackalica
Jel ovo onaj sto su one godine kad su sa Zrinjskim igrali pricali o njemu kao da je i najmanju ruku luis nazario da lima. Kako to da ode besplatno
0 3
Majan
Propo' ko Maribor
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije