Ćavar je pronašao destinaciju u pokušaju da oživi karijeru

Bivši U21 reprezentativac BiH

Ćavar je pronašao destinaciju u pokušaju da oživi karijeru

A. Čaušević

Marijan Ćavar je jedan od rijetkih igrača koji su direktno iz Premijer lige otišli u neku od tzv. Liga petice.

Kada je prije tri i pol godine otišao iz Zrinjskog u Eintracht iz Frankfurta od Ćavar se mnogo očekivalo, međutim nije išlo po planiranom.

Za bundesligaša je upisao svega jedan nastup i to protiv Bayerna, uslijedila je posudba u Osijek, a zatim i transfer u Greuther Furth.

Bivši U21 reprezentativac BiH je na kraju sezone postao slobodan igrač, a čini se da bi karijeru mogao oživjeti u trećoj ligi Njemačke.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Naime, Ćavar se nalazi na probi u ekipi SV Waldhof Mannheim prenijeli su njemački mediji, a ako uspije zadovoljiti ukuse trenera Patricka Glöcknera uslijedit će i potpis ugovora.

Ovaj 23-godišnjak je u minuloj polusezoni za Furth odigrao svega dvije minute pa su u tom klubu odlučili da ne nastave saradnju.

Top Komentari

user1597698961
A i zaletio se ,,odma u frankfurt iz zrinjskog ne ide kralju,laganoo si trebao iz bosne do hrvatske ili tako neke lige,pa korak po korak
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi