Marijan Ćavar našao novi klub
Foto - Greuther Furth

Potpisao za tim iz Cvajte

Marijan Ćavar našao novi klub · Zvanično

M. Šljivak

Bh. fudbaler Marijan Ćavar (22) našao je novi klub.

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine konačno je napustio Eintracht, a karijeru će nastaviti u članu Cvajte Greuther Furthu.

On je danas predstavljen kao novi igrač kluba, a sportski direktor kluba Rachid Azzouzi je istakao veliko zadovoljstvo što je Ćavar stigao u klub.

"Marijan je veoma talentovan igrač, kapiten mlade reprezentacije. Perspektivan je i imat ćemo priliku da sarađujemo u narednih šest mjeseci", rekao je on.

Ćavar je potpisao ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka saradnje na još dvije godine.

"Primljen sam dobro tokom probnih treninga. Sve je veoma profesionalno, dosta je mladih igrača tu i sretan sam što sam tu", rekao je Ćavar.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Ćavar je u Eintracht otišao iz Zrinjskog 2017. godine. Samo jednom je nastupio za njemačkog bundesligaša, a igrao je kao posuđen igrač za Osijek.

Furth je trenutno na četvrtom mjestu u Cvajti i po svemu sudeći će se boriti za plasman u Bundesligu.

Top Komentari

zajid08
Bolje u 2.ligu njemacke nego u 1.Tursku
3 0
dragonBH
Njemacka je zakon za nase fudbalere, samo naporan rad i kroz godinu-dvije u bundes ligi ce igrat..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi