Balotelli danas zabio pet golova: Biciklo, a onda rabona za najljepši gol karijere!

Pogledajte ljepoticu od gola

Balotelli danas zabio pet golova: Biciklo, a onda rabona za najljepši gol karijere!

E. Ganibegović

Adana Demirspor je danas u 38. kolu turske Superlige sa 7:0 razbila Goztepe. 

S pet golova briljirao je sjajni Mario Balotelli.

Italijan je bio strijelac u 33., 36., 44., 62. i 70. minuti, a gol je još dodao Oztumer u 45. i Cankaya koji je postigao autogol u 25. minuti meča.

Jedan od pet golova koje je Mario danas postigao je zaista jedan od njegovih najljepših u karijeri. Prvo je biciklom prevario svoje čuvare, a onda rabonom pogodio mrežu Ozcimena.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Mario Balotelli tako sezonu završava kao drugi strijelac turske lige s 18 golova koliko ima i El Kaabi koji nastupa za Hatayspor, dok je ispred njih samo Bozok, saigrač našeg Harisa Hajradinovića u Kasimpaši, koji je postigao dva više.

Danas u konkurenciji za Goztepe nije bilo Kenana Pirića, dok je svih 90 minuta odigrao Marko Mihojević, 26-godišnji bh. defanzivac koji je ranije nastupao za Leotar i Sarajevo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi