Ibra nije čekao ni minutu nakon što je čuo vijesti za Raiolu, Balotelli otkrio detalje razgovora

Poznati menadžer u teškom stanju

Ibra nije čekao ni minutu nakon što je čuo vijesti za Raiolu, Balotelli otkrio detalje razgovora

E. Škorić

Najpoznatiji nogometni menadžer na svijetu Mino Raiola nalazi se u teškom zdravstvenom stanju.

Mediji su jučer prenijeli kako je Raiola preminuo, no ubrzo je stigao demant. Da, istina je da se nalazi u kritičnom stanju, ali i dalje je živ.

Dr. Alberto Zangrillo iz bolnice San Raffaele se također oglasio i saopštio je da je stanje ozbiljno i da se Raiola bori za život.

"Iznerviran sam pozivima od takozvanih novinara koji špekulišu o životu čovjeka koji se bori da preživi", saopštio je Zangrillo.

Nakon svega pojavila se poruka na zvaničnom Twitter profilu Mina Raiole. Poslao je jasnu poruku.

"Trenutni zdravstveni status za one koji se pitaju: Iznerviran jer su me po drugi put u četiri mjeseca sahranili. Čini se da mogu i oživjeti", poručio je Mino Raiola.

Oglasi

Činjenica je, nažalost, da se Raiola bori za život, a dobio je na stotine poruka podrške u svijetu nogometa. Poznati Raioliniji klijenti su Erling Haaland, Paul Pogba, Mario Balotelli i Zlatan Ibrahimović, o čijoj karijeri se bavi otkako je ovaj još počinjao svoj nogometni put.

Svi su svjesni Raiolinog zdravstvenog stanja i sa zabrinutošću prate njegov razvoj bolesti od koje boluje, a Ibrahimović je odmah otišao u bolnicu da posjeti Raiolu nakon jučerašnjih vijesti.

La Gazzetta dello Sport objavila je vijest o Ibrahimovićevom posjetu Raioli u četvrtak poslijepodne. Švedski napadač otišao je u bolnicu San Raffaele kako bi se raspitao o zdravstvenom stanju svog agenta i velikog prijatelja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako nije bilo velikih reakcija zbog delikatne situacije Mina Raiole, Balotelli se ipak oglasio. Učinio je to na društvenim mrežama kritizirajući lažne informacije o njegovoj smrti koje su se počele pojavljivati u talijanskim medijima i proširile ostatkom europskog kontinenta.

"Volim te. Drži se, Mino", napisao je Balotelli Raioli sa svog Instagram računa. Otkrio je i razgovor koji je sa svojim agentom vodio:

"Mino, zašto uvijek pišu sranja?", upitao je Mario agenta, a Raiola mu je odgovorio: "Mario, već sam ti kao dijete govorio da su novine prodavači sranja. Uvijek je važno znati kako ustati opet!!".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi