8

Komentari (8)

Mostarac94
Zar je ovaj igro juce?
user1613662710
Hahhahahahahahahhah pitajte vase lijevo krilo jel igrao ne sjecam se ni ko vam je igrao na toj strani koliko je primjetan bio?
Love1911
Mackintosh
Zeljeznicar - torpedo 2:0, Zeljeznicar - od bijelog brijega odrodjeni 1:0! Hvala i dovidjenja!
Ecosport
@Mackintosh Velež - ŽeljezniČmar 2:0
Uranija
@Ecosport mitomani to tako ne gledaju, džabe je to pričati.
NorthSide
Eto kakav si kreten a nervira vas kad vam kažu srpska grbavica. Hoćemo Bijeli Brijeg u zamjenu za grbadvicu, jel pošteno? Debilu
Mackintosh
@NorthSide Jestel sinoc vikali da Grbavicu treba spalit? Jeste. Vrapcicka pascad nam zele najgore, fakat. E tako i mi vama. Ja cu sad uzinad navijat protiv vas za zrinjski. Boli me cuna za njih, ne volim ih nikako, al kad budu igrali protiv vas, onda cu opet bit protiv vas!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti