Marin: Kao mali sam sanjao dva kluba - Zvezdu i Frankfurt

Najbolji igrač beogradskog kluba

Marin: Kao mali sam sanjao dva kluba - Zvezdu i Frankfurt

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin imat će priliku da ponovo nastupa u grupnoj fazi Lige šampiona.

Njegova Zvezda će u Ligi prvaka biti u grupi sa Bayern Minhenom, Tottenhamom i Olympiakosom, a prvi meč igra već sutra navečer protiv njemačkog tima.

Marin će svakako biti najveća prijetnja po gol Bayerna, a pred utakmicu dao je intervju u kojem kaže kako je kao mali sanjao da zaigra u dva kluba - Zvezdi i Eintrachtu.

"Otvoreno kažem: Trenutno nigdje ne bih radije bio nego ovdje gdje sam. Nakon karijere bih da se vratim u Njemačku i opet živim u Frankfurtu. Ali sam uvijek govorio da sam kao dijete sanjao dva kluba – Crvenu zvezdu i Eintracht Frankfurt. Dakle, ako bi došlo do povratka u Bundesligu, onda bih volio u Frankfurt", kazao je Marin.

Iznio je i svoja očekivanja od sutrašnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo da ostanemo realni. Sad smo tek uspjeli da se dvaput zaredom plasiramo u Ligu šampiona, već je to ogromna stvar za klub i Srbiju. Bavarci sa druge strane imaju cilj da osvoje Ligu šampiona. Već po tome se vidi ko je favorit. Ali smo prošle sezone svakako nešto naučili", dodao je on.

Inače, 30-godišnji Marin je tokom karijere već igrao u Bundesligi i to za Borussiju Monchengladbach i Werder Bremen. Za reprezentaciju Njemačke je upisao 16 utakmica i postigao jedan gol.

Top Komentari

Keno
Kao mali me nije interesovalo sta ti sanjas a kao veliki jos manje
9 1
dalaBu
Zvezdin Mesi!!!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi