Ostat ćete u nevjerici: Pogledajte kakav penal je dosuđen Crvenoj zvezdi

U pobjedi nad Inđijom

Ostat ćete u nevjerici: Pogledajte kakav penal je dosuđen Crvenoj zvezdi

A. Čaušević

Crvena zvezda je golovima iz penala uspjela preokrenuti protiv Inđije i pobijediti sa 2:1.

O prvom penalu na stadionu Rajko Mitić će se dugo pričati jer je očigledno da je prekršaj napravljen vaz kaznenog prostora.

Vukanović je oboren u 88. minuti, a sudija Stojiljković je bez puno razmišljanja pokazao na bijelu tačku. Siguran sa 11 metara je bio Pavkov.

Drugi penal je dosuđen dvije minute kasnije kada je golman Preković kada je da umjesto uhvati loptu, pokušao da je primi glavom. Lopta se odbila do Garcije koji je pao te je sudija Stoiljković opet pokazao na penal. Za 2:1 ponovo je bio siguran Pavkov.

Top Komentari

herr88
Mnogo bolje bi bilo da se kriticki donosite prema bh fudbalu, i objavljujete ovakve članke, a materijala je danas bilo u Vrapčićima.
2 3
VelaHavle
Ovako su zeljescari zasticeni kod nas, kao Zvezda kod Srbijanaca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi