Marinko Rastoka potpisao za Rudar iz Prijedora

Pronašao novi klub

Marinko Rastoka potpisao za Rudar iz Prijedora

E. Čaušević

Marinko Rastoka pronašao je novi angažman nakon što je nedavno napustio tuzlansku Slobodu.

Rastoka je u Slobodu stigao na ljeto ove godine, ali je nakon svega nekoliko mjeseci raskinuo saradnju. Ipak, ovaj iskusni 28-godišnji fudbaler veoma brzo je pronašao novi angažman.

Naime, Rastoka će karijeru nastaviti u dresu Rudara iz Prijedora koji se takmiči u Prvoj ligi RS-a. Rastoka je s Rudarom potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost da isti pruduži na još godinu.

"Ne postoje riječi sa kojima bih se dovoljno mogao zahvaliti predsjedniku Darki Milutinoviću i sportskom direktoru Saši Stevici koji su mi dali svoje potpuno povjerenje i priliku da igram u klubu koji me formirao kao igrača i osobu. Također, želim da se zahvalim svim članovima uprave i navijačima Rudara. Cilj nam je da u što kraćem roku vratimo klub gdje mu je i mjesto, a to je Premijer liga jer to ovaj klub i grad zaslužuju", rekao je Rastoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi