Malbašić napustio Rudar Prijedor

Sporazumno raskinut ugovor

Malbašić napustio Rudar Prijedor

Aleksandar Malbašić netom po završetku polusezone u 1. ligi RS napustio je Rudar Prijedor.

U proteklim mjesecima ovaj 27-godišnji krilni fudbaler nije bio prvi izbor u timu Igora Jankovića, pa je u dogovoru s rukovodstvom kluba na kraju sporazumno raskinuo ugovor.

Prijedorčani nisu željeli stajati na putu Malbašiću, ponajviše jer je sam insistirao na odlasku zbog lošeg statusa, a pitanje novog kluba trebao bi riješiti u narednim sedmicama.

"Dogovorili smo da se raziđemo i mislim da je to u ovom momentu najbolje za obje strane. Poziva od strane nekih klubova već ima, ali neću žuriti. Svom sada već bivšem timu želim puno sreće u nastavku sezone", kazao je Malbašić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Malbašić je u Rudar Prijedor stigao tokom ljeta, a kroz karijeru je ranije igrao za Kozaru, Metalleghe BSI, Jedinstvo, Borac i Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Top Komentari

zokora
Ovaj menja klubove svakih 6 meseci i kao uvek ima ponuda..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije